top of page
Foto Delphine_edited_edited_edited.jpg

Delphine Dewulf

Loopbaancoach

Klinisch psycholoog

Relatie-, gezins- en systeempsychotherapeut

Oprichtster sinneliv

Volwassenen

info@sinneliv.be

0485/47 94 39 

"Laat dit het begin zijn van iets heel waardevol."

Het is een passie van mij om een rustpunt, een keerpunt, voor mensen te creëren in hun leven. Waar kinderen, jongeren en volwassenen tot zichzelf komen, waar ruimte is voor reflectie, herstel en terug in hun kracht kunnen komen. Waar mensen oude wegen kunnen bewandelen, mogen verdwalen en nieuwe wegen durven inslaan.  Waar mensen kunnen terugblikken op het verleden, het heden kunnen voelen en hoopvol uitkijken naar de toekomst. Waar mensen weer kunnen genieten van het hier en nu. Waar mensen plannen kunnen maken voor de toekomst.
Het is een eer een bevlogen team van psychologen, orthopedagogen en psychotherapeuten samen te kunnen brengen om van waardevolle betekenis te kunnen zijn voor anderen. Als 'scandinavian-lover' laat ik me graag inspireren door de scandinavische zienswijze op mentale gezondheid, work-life balance en leiderschap. Sinneliv staat symbool voor bewust in het leven staan, bewuste keuzes maken en bewust zijn van wat echt belangrijk is in het leven.
Na mijn opleiding als klinisch psychologe en relatie- gezins- en systeempsychotherapeut schoolde ik me bij op vlak van management en beleid in de gezondheidszorg, ziekenhuismanagement, innovatieve arbeidsorganisaties, coachend leiderschap en zelfsturende teams. Ik ben leidinggevende van twee vzw's in de gezondheidszorg.

Je kan bij mij terecht voor loopbaanbegeleiding. Ik richt mij op het coachen van werknemers, ondernemers, leidinggevenden en ambitieuze ouders. 
​Laat dit het begin zijn van iets heel waardevol. 

Master klinische psychologie, Universiteit Gent (2004)

4-jarige opleiding Relatie-, gezins- en systeempsychotherapie, Universiteit Gent

2-jarige opleiding psychodiagnostiek kinderen, Universiteit Leuven

Master Management en beleid van de gezondheidszorg, Universiteit Gent

Ziekenhuismanagement, Universiteit Gent

Specialisatieopleiding zelfsturende teams, arbeidsinnovatieve organisaties, Antwerpen

Erkenning en visumnummer klinisch  psycholoog: 284865

 

Loopbaancheque_label.jpg
bottom of page